Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης στην Νέα Αλικαρνασσό με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο αλλά και από τα προάστια τις πόλης μας αλλά και του νησιού μας.

Δραστηριοποιούμαστε δυναμικά από το 1998 στο χώρο της πώλησης ταμειακών μηχανών, ηλεκτρονικών ζυγών, χαρτοταινιών κάθε διάστασης & αναλώσιμων προϊόντων, έχοντας τη δυνατότητα δωρεάν και άμεσης παράδοσης στο κατάστημα σας!!!

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη διάθεση μιας μεγάλης γκάμας ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, προερχόμενων από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, στης καλύτερες  τιμές τις αγοράς, και με δυνατότητα πληρωμής μέσω άτοκων δόσεων με χρήση τις πιστωτικής σας κάρτας.

Όποιο επάγγελμα και αν κάνετε ότι κατάστημα και αν έχετε αρκεί ένα τηλεφώνημα σας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις για το κατάστημα σας η την επιχείρηση σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Έχουμε για εσάς πρωτοποριακές και πρακτικές ιδέες και λύσεις σε μηχανές γραφείου, τις οποίες προγραμματίζουμε και παραδίδονται άμεσα στο χώρο σας από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της υποστήριξή σας μετά την πώληση (after sales service) είτε  σε αναλώσιμα, είτε σε επισκευή ή συντήρηση της ταμειακής μηχανής σας είτε του Ηλεκτρονικού ζυγού.

Επίσης  για οποιοδήποτε δυσλειτουργία της ταμειακής μηχανής σας, παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη , για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε σχετικού προβλήματος 24 ώρες το 24ωρο από Δευτέρα έως Κυριακή..